Τα Άλογα Του Χειμώνα
26€
#4950117
 
 
Περιγραφή προϊόντος
Στη διάρκεια του σφοδρού χειμώνα ο Μαξ, ο αφοσιωμένος επιστάτης ενός καταφυγίου άγριων ζώων, πρέπει να μάθει να συμβιώνει με τους Ναζί που έχουν εισβάλει στην περιοχή. Πρέπει επίσης να μάθει να κρατάει μυστικά – αφού υπάρχει ένα κορίτσι, η Καλίνκα, που κρύβεται στο καταφύγιο. Η Καλίνκα έχει χάσει το σπίτι, την οικογένεια, τα υπάρχοντά της – τα πάντα εκτός από τη ζωή της. Παρ’ όλ’ αυτά, έχει αποκτήσει ένα μικρό, πολύτιμο δώρο: τη σχέση της με τα σπάνια, άγρια και πονηρά άλογα Πρζεβάλσκι που περιπλανιούνται στο καταφύγιο. Με εξαίρεση τον Μαξ, αυτά τα υπό εξαφάνιση ζώα είναι οι μοναδικοί της φίλοι – ώσπου μια επιχείρηση εξολόθρευσης από τους Ναζί σχεδόν τα αφανίζει. Τώρα πια η Καλίνκα αναγκάζεται να πραγματοποιήσει ένα επικίνδυνο ταξίδι και να διασχίσει τα παγωμένα ουκρανικά δάση για να σώσει τα δύο τελευταία άλογα που κατάφεραν να επιβιώσουν – αλλά και τον εαυτό της. Η ευαίσθητη και συναρπαστική αυτή ιστορία αποτυπώνει τη δύναμη της θυσίας, την ανθεκτικότητα του ανθρώπινου πνεύματος και την εκπληκτική αφοσίωση των ζώων.

Μην ξεχνάτε
ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΏΣΗ
 

42 χρόνια στο χώρο των ειδών ιππασίας, με αστείρευτη αγάπη για το άλογο και για το συγκεκριμένο άθλημα, είμαστε εδώ για κάθε σας ανάγκη... Ελάτε να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε!
ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ
 

Για ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ σχέδια, χρώματα και μεγέθη αλλά και για να παραγγείλετε μεγαλύτερη ποσότητα προϊόντων ελάτε στο φυσικό μας κατάστημα. Μπορείτε να μας βρείτε εδώ
ΛΎΣΕΙΣ ΣΕ ΚΆΘΕ ΑΠΟΡΊΑ
 

Αν έχετε απορία για το οποιοδήποτε προϊόν δεν έχετε παρά να μας καλέσετε στο 2106250058.
ΚΑΛΆΘΙ
Το καλάθι είναι άδειο
ΔΕΊΤΕ ΕΠΊΣΗΣ
Άλογα (Το Πλήρες Βιβλίο για τη Φροντίδα τους)
57€
Το συγκινητικό εφηβικό βιβλίο του Φίλιπ Κερ, που διαδραματίζεται στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου πολέμου, αποτελεί μια ιστορία επιβίωσης κόντρα σε όλες τις δυσκολίες. Μετάφραση είναι του Αντώνη Καλοκύρη.

ΠΡΟΤΕΙΝΌΜΕΝΑ
Κούπα πλαστική με φιγούρα πονυ
8,7€
Κούπα πλαστική με φιγούρα πονυ

ΔΗΜΟΦΙΛΉ
Παντελόνια Βαμβακερά / Full Seat (W), παιδικά
68€
Παντελόνια παιδικά Full Seat (W).
Παντελόνια Γυναικεία Full Seat (χαμηλοκάβαλα)
86€
Γυναικέια χαμηλοκάβαλα παντελόνια, full seat.

 

© 2013 - 2018   |   Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος   |  
 
 
Created by www.dg2.gr