Άλογα (Το Πλήρες Βιβλίο για τη Φροντίδα τους)
57€
#2632502
 
 
Περιγραφή προϊόντος
Το Πλήρες Βιβλίο για τη Φροντίδα του Αλόγου είναι ακριβώς ό,τι λέει ο τίτλος του: ένας περιεκτικός οδηγός όλων των απόψεων φροντίδας του αλόγου. Υπάρχουν κεφάλαια για την αγορά ενός αλόγου, για τα στοιχεία της καλής ιππικής γνώσης -ιππασία, φροντίδα, ασφάλεια, ιπποσκευή και σκεπάσματα και σημειώσεις για την καθημερινή και περιοδική φροντίδα, συμπεριλαμβανομένων της διατροφής, της περιποίησης, της άσκησης, του πεταλώματος και της καταπολέμησης παρασίτων. Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά αυτού του βιβλίου είναι το τμήμα που ασχολείται με ειδικά προβλήματα υγείας. Δουλεύοντας σ' αυτή τη γνώση και τη σωστή κτηνιατρική πρακτική, ο συγγραφέας περιγράφει, απεικονίζει και απαριθμεί τις πιο συνηθισμένες και εύκολα αναγνωριζόμενες ασθένειες καθώς και τα ατυχήματα από τα οποία μπορεί να υποφέρει ένα άλογο, ενώ δίνει λεπτομέρειες για τη σημειολογία, τα συμπτώματα και τις θεραπείες τους.

Μην ξεχνάτε
ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΏΣΗ
 

42 χρόνια στο χώρο των ειδών ιππασίας, με αστείρευτη αγάπη για το άλογο και για το συγκεκριμένο άθλημα, είμαστε εδώ για κάθε σας ανάγκη... Ελάτε να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε!
ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ
 

Για ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ σχέδια, χρώματα και μεγέθη αλλά και για να παραγγείλετε μεγαλύτερη ποσότητα προϊόντων ελάτε στο φυσικό μας κατάστημα. Μπορείτε να μας βρείτε εδώ
ΛΎΣΕΙΣ ΣΕ ΚΆΘΕ ΑΠΟΡΊΑ
 

Αν έχετε απορία για το οποιοδήποτε προϊόν δεν έχετε παρά να μας καλέσετε στο 2106250058.
ΚΑΛΆΘΙ
Το καλάθι είναι άδειο
ΔΕΊΤΕ ΕΠΊΣΗΣ
Εγκυκλοπαίδεια Των Άλογων
33,6€
Ένας περιεκτικός οδηγός όλων των απόψεων φροντίδας του αλόγου

ΠΡΟΤΕΙΝΌΜΕΝΑ
Ζακέτες φούτερ, με κουκούλα
29€
Ζακέτες φούτερ, με κουκούλα

ΔΗΜΟΦΙΛΉ
Σαμπουάν αλόγων με έλαια τσαϊόδενδρου 500ml
10€
Σαμπουάν αλόγων με έλαια τσαϊόδενδρου 500ml
Σέλα εμποδίων Loreley VSS
1045€
Σέλα εμποδίων Loreley VSS

 

© 2013 - 2018   |   Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος   |  
 
 
Created by www.dg2.gr